תמיד כיף להתפנק על שרימפס קוקטייל. שרימפסים עם מיונז מתובל. מה צריך יותר מזה?
שרימפס קוקטייל
שרימפס קוקטייל – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה אביבית.
שרימפס קוקטייל
שרימפס קוקטייל
  סוג המנה  מנת פתיחה, מתאבן	
  סוג המטבח  מטבח אמריקאי	
  תגיות  שרימפס קוקטייל	
  זמן הכנה 20 minutes
  זמן בישול 9 minutes
  זמן הכנה כולל 29 minutes
  מנות 6 
  קלוריות 289 kcal
  מחבר Gentleman Club
חומרים
לשרימפס:
- 30 שרימפסים מנוקים וקלופים. משאירים את קצה הזנב לא מקולף.
- 18 אבוקדו מכודרר בכדורים. משתמשים בכף פריזיאן.
- 1 חסה חתוכה לרצועות.
- מיץ לימון לזילוף על האבוקדו.
לרוטב:
- 1 כוס שמן קנולה.
- חלבון של ביצה.
- 1 כפית חרדל.
- מיץ מחצי לימון.
- 1 כף קוניאק.
- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק.
- 2 כפות רוטב צ'ילי חריף.
- 1 כף קטשופ.
- כמה טיפות טבאסקו.
- מלח ופלפל לפי טעם.
אופן ההכנה
- חולטים את השרימפס במים רותחים עד שהשרימפס משנה את צבעו ועוד דקה נוספת. מעבירים לקערה עם מי קרח לעצירת הבישול. 
- שמים בבלנדר את חלבון הביצה, החרדל ומיץ הלימון. טורפים ומוסיפים את השמן לאט לאט עד להיווצרות מיונז. מוסיפים את שאר חומרי הרוטב עד לאיחוד של הרוטב. טועמים ומתקנים טיבול. 
- בתחתית קערה מניחים מצע של חסה. 
- בעזרת כף פריזאית (פריזיאן) מכדררים כדורים יפים מן האבוקדו. טובלים כל כדור במיץ לימון על מנת למנוע השחרה ושמים 3 כדורים (לכל מנה) על מצע החסה. 
- תולים או מניחים את השרימפסים (5 לכל מנה) על שולי קערת ההגשה. 
- יוצקים כף רוטב על כדורי האבוקדו והחסה. 





