השוני בין קרפצ'ו רגיל לקרפצ'ו קוריאני הוא השימוש בקימצ'י - אותו כרוב מוחמץ קוריאני - ועטיפת הקרפצ'ו בחסה.
קרפצ'ו בקר קוריאני
קרפצ'ו בקר קוריאני – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת השנה הרביעית.
קרפצ'ו בקר קוריאני
קרפצ'ו בקר קוריאני
סוג המנה מנה ראשונה, מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח קוריאני
תגיות קרפצ'ו, קרפצ'ו בקר
זמן הכנה 15 minutes
זמן בישול 5 hours 10 minutes
מנות 6
קלוריות 355 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
- 2 יחידות חסה אייס ברג – עלים שטופים ומיובשים.
- 2 חבילות רוקט.
- 24 פרוסות דקות של פילה בקר במשקל 12 גרם כל אחת.
- קים-צ'י קוריאני (כרוב כבוש קוריאני).
אופן ההכנה
דופקים ומשטחים את פרוסות הפילה בעזרת פטיש שניצל. משרים במיץ הקים-צ'י לחמש שעות.
ברגע האחרון: פרוסים עלה של חסה. מניחים מעליו את פרוסת הפילה, עלי הרוקט, והקים-צ'י. עוטפים לחבילה ומקבעים בעזרת קיסם.
הערה: כמו בקוריאה – ניתן להניח את כל המרכיבים על השולחן ולאפשר לסועדים להרכיב בעצמם.