קוקטייל רוזטה

קוקטייל רוזטה

רוזטה היא חלב שקדים שאליו מוסיפים סוכר. אל הרוזטה אנחנו מוסיפים אלכוהול ומקבלים קוקטייל קייצי ומרענן.

קוקטייל רוזטה

קוקטייל רוזטה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת השנה הרביעית.

קוקטייל רוזטה

קוקטייל רוזטה

סוג המנה קוקטיילים
סוג המטבח קוקטיילים
תגיות קוקטייל רוזטה, רוזטה
זמן הכנה 2 minutes
זמן בישול 2 minutes
זמן הכנה כולל 4 minutes
מנות 6
קלוריות 231 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 300 מ"ל רוזטה (משקה שקדים שניתן לרכוש בחניות טבע וסופר מרקט).
  • 300 מ"ל רום לבן.
  • 1 ליטר  מים קרים מאוד.
  • סוכר לפי הטעם (תלוי במתיקות הרוזטה).
  • קרח מרוסק.

אופן ההכנה

  1. מערבבים את הרוזטה והמים. מוסיפים בהדרגה את הסוכר והרום כך שנוצר איזון בין מתיקות הסוכר, מרירות השקדים וחריפות הרום. מוזגים לכוס מלאה בקרח ומגישים מיד.


Related Posts

משקה שקדים – שרבט לוז

משקה שקדים – שרבט לוז

בקהיר הטמפרטורות לפעמים נושקות לחמישים מעלות. חום שממש קשה לסבול. ואז אתם לוגמים שרבט לוז – משקה שקדים קר, מתוק וצונן עם נגיעה קלה של מי ורדים. ופתאום החום כבר אינו כל כך נורא. שרבט לוז – משקה שקדים שרבט לוז  – משקה שקדים – […]

בלאן מנג'ה – מקפא חלב שקדים ברוטב 'מנחאר' (ריבת חלב)

בלאן מנג'ה – מקפא חלב שקדים ברוטב 'מנחאר' (ריבת חלב)

בלאן מנג'ה היא מנה האיטית המבוססת על חלב קוקוס. המתכון עבר התאמה לאזורנו וחלב הקוקוס הוחלף בחלב שקדים. בלאן מנג'ה בלאן מנג'ה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת ואריאציות על מתכוני השף חיים כהן. הבלאן מנג'ה היא מנה שמגיעה מהאיטי שבקריביים. המנה היא סוג של […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון