פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית

פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית

פרחי קישוא הם נפלאים למילוי. ממלאים, מקפלים, מצפים בבלילה ומטגנים. התוצאות תמיד מרשימות.

פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית

פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת יוונית.

פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית

פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית

סוג המנה מנה ראשונה
סוג המטבח מטבח יווני
תגיות פרחי קישוא, פרחי קישואים ממולאים
זמן הכנה 40 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 10 minutes
מנות 6
קלוריות 263 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 12 פרחי קישואים.
  • 250 גרם גבינת פטה עיזים.
  • 250 גרם גבינת מוצרלה צמה- קשה.
  • מלח ופלפל שחור.
  • כף נענע קצוצה.
  • 250 גרם קמח.
  • 2 כוסות חלב.
  • שמן זית או שמן רגיל לטיגון.
  • יוגורט עיזים לקישוט המנה.
  • פלפל אדום קצוץ דק.
  • שמיר קצוץ לקישוט.

אופן ההכנה

  1. טובלים את גבעולי הפרחים במים רותחים ל- 10 דקות לאחר שמקלפים מעט את הגבעולים.

  2. מערבבים את הגבינה פטה עם גבינת מוצרלה המגוררת גס, המלח, הפלפל שחור והביצה. מוסיפים נענע קצוצה דק. ממלאים את פרחי הקישואים בתערובת וסוגרים כל פרח עם עלי הפרח.

  3. בקערה מערבבים את הקמח עם 2 ביצים, מלח ופלפל שחור ומוסיפים חלב תוך כדי בחישה עד שהתערובת נוזלית, לא מימית ולא סמיכה מידי.

  4. טובלים כל פרח קישוא ממולא בתערובת מכל צדדיו ומטגנים במחבת 2 דקות מכל צד. מניחים על נייר מגבת לייבוש ומגישים לצלחת.

  5. מעטרים מסביב לפרח קישוא ביוגורט עם מעט נענע ושמיר כרוטב.

עזרו לי לתפעל את הבלוג על ידי לחיצה על הפרסומות


Related Posts

פטריות ממולאות בניחוח דרומי

פטריות ממולאות בניחוח דרומי

בתוך המילוי של הפטריות מסתתר לו ליקר הסאוטרן קומפורט – ליקר וויסקי ואפרסקים. פטריות ממולאות בניחוח דרומי פטריות ממולאות בניחוח דרומי – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת בישול עם אלכוהול. הסוד במתכון הפטריות הממולאות מסתתר לו במילוי ליקר סאוטרן קומפורט.  סאוטרן קומפורט ב- 1874 באר […]

חזה עוף ממולא בגבינה עטוף בכתף בקר ברוטב עגבניות

חזה עוף ממולא בגבינה עטוף בכתף בקר ברוטב עגבניות

חזה עוף ממולא גבינות, עטוף בכתף בקר על מנת להעמיק את הטעמים של המנה, מתבשל ברוטב עגבניות חמצמץ מתקתק. חזה עוף ממולא בגבינה עטוף בכתף בקר ברוטב עגבניות חזה עוף ממולא בגבינה עטוף בכתף בקר ברוטב עגבניות – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה אדומה. חזה […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון