סלט ירקות מפנק שנקצץ קטן קטן עם המון אהבה. נענע קצוצה שמוסיפה רעננות ושימוש בשמן זית איכותי וטחינה מעולה מבטיחים לכם מנה נפלאה.
סלט ערבי
סלט ערבי – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה מצרית.
עם השנים הפך הסלט הערבי כאחד מסימניה של ארוחת הבוקר הישראלית. סלט ירקות קצוץ דק דק, בשילוב עם טחינה טובה. דרך נפלאה לפתוח את הבוקר.
הסוד הוא בפשטות
הרבה מאוד מנות גורמה נוצרות בזכות שימוש בחומרי גלם איכותים והתערבות מינימליסטית של השף.
תמה זו קיימת גם בסלט הערבי. ירקות טריים, שמן זית איכותי וטחינה משובחת. יותר מזה לא צריך.
סלט ערבי
סלט ערבי
סוג המנה סלטים, תוספת
סוג המטבח מטבח מצרי, מטבח ערבי
תגיות טחינה, סלט, סלט ערבי
זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 0 minutes
זמן הכנה כולל 10 minutes
מנות 4
קלוריות 158 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
- 4 עגבניות
- 4 מלפפונים
- חופן עלי נענע קצוצים
- ⅓ כוס טחינה איכותית רצוי הגמל או היונה המקוריות
- שמן זית איכותי
- מיץ לימון
- מלח ופלפל שחור לפי טעם
אופן ההכנה
קוצצים דק את הירקות והנענע.
מתבלים לפי טעם.
יוצקים את הטחינה על הסלט