הסביצ'ה הפרואנית שונה מאוד ממה שאנחנו מכירים פה בארץ. בפרו הסביצ'ה היא מנת פועלים, כמות גדולה של דג, מעט ירקות לתיבול ומיץ ליים לכבישה של הדג.
סביצ'ה מוסר פרואנית
סביצ'ה מוסר פרואנית – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה פרואנית.
סביצ'ה מוסר פרואנית
סביצ'ה מוסר פרואנית
סוג המנה מנה ראשונה, מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח פרואני
תגיות מוסר, סביצ'ה מוסר, סביצ'ה,
זמן הכנה 5 minutes
זמן בישול 5 minutes
זמן הכנה כולל 10 minutes
מנות 6
קלוריות 89 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
- 1 ק"ג פילה דג ים מוסר נקי מעצמות, קוצים ועור וחתוך לקוביות של 1 ס"מ.
- ½ בצל סגול פרוס דק.
- ½ כוס כוסברה טרייה קצוצה.
- 1 פלפל חריף נקי מזרעים קצוץ.
- מיץ מ-8 ליים.
- מלח ופלפל שחור.
אופן ההכנה
זהו מתכון הסביצ'ה המקורי: לא מתחכם, מרענן ופשוט טעים. הפרואנים נוהגים להגיש אותו בצלחת גדולה למרכז השולחן. כיום ניתן למצוא גרסאות רבות ומגוונות לסביצ'ה.
מערבבים את כל החומרים בקערה, מתבלים במלח ופלפל ומשרים 5 דקות או עד שהדג מתחיל לקבל גוון לבנבן. מעבירים לצלחת ומגישים.