החורף בבוסטון הוא חורף קשה. כדי להתמודד איתו המציאו המקומיים את ה- ניו-אינגלנד קלאם צ'אודר. מרק סמיך המבוסס על צדפות מקומיות, תפוחי אדמה ושמנת.
מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד
מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה חלבית.
מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד
מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד
חומרים
- 1 ק"ג צדפות וונגולי.
- 1 שקית צדפות תילאנדיות.
- 15 פרוסות פרשוטו מעושן.
- 2 – 3 בצלים קצוצים.
- 1 ראש שום
- 6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים.
- 2 – 3 כוסות ציר דגים.
- 3 – 4 כוסות חלב.
- 1 כוס שמנת מתוקה.
- ½ כוס פטרוזיליה קצוצה.
להגשה:
- כיכר לחם עגולה אישית – כיכר לכל סועד.
אופן ההכנה
מטגנים את הפרשוטו למספר דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה ומזהיבים קלות כ- 2 – 3 דקות.מוסיפים את כל יתר המרכיבים מלבד השמנת מתוקה והצדפות. מבשלים על הגז בלהבה בינונית כ- 25 דקות.
מוסיף את השמנת המתוקה והצדפות ומבשלים תוך בחישה 15-10 דקות נוספות.
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים.
הצעת הגשה – ניתן להגיש בתוך כיכר לחם עגולה.
החורף בבוסטון הוא חורף קשה. כתשובה לקור המציאו את ניו-אינגלנד קלאם צ'אודר. מרק סמיך וקרמי המבוסס על צדפות מקומיות, תפוחי אדמה, ירקות ושמנת.
מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד
מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה חלבית.
מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד
מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד
חומרים
- 1 ק"ג צדפות וונגולי.
- 1 שקית צדפות תילאנדיות.
- 15 פרוסות פרשוטו מעושן.
- 2 – 3 בצלים קצוצים.
- 1 ראש שום
- 6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים.
- 2 – 3 כוסות ציר דגים.
- 3 – 4 כוסות חלב.
- 1 כוס שמנת מתוקה.
- ½ כוס פטרוזיליה קצוצה.
להגשה:
- כיכר לחם עגולה אישית – כיכר לכל סועד.
אופן ההכנה
מטגנים את הפרשוטו למספר דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה ומזהיבים קלות כ- 2 – 3 דקות.מוסיפים את כל יתר המרכיבים מלבד השמנת מתוקה והצדפות. מבשלים על הגז בלהבה בינונית כ- 25 דקות.
מוסיף את השמנת המתוקה והצדפות ומבשלים תוך בחישה 15-10 דקות נוספות.
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים.
הצעת הגשה – ניתן להגיש בתוך כיכר לחם עגולה.