את מרק קרם הערמונים טעמתי במסעת אדמונד והוא השאיר עלי רושם אדיר. מרק קרמי וסמיך של ערמונים.
מרק קרם ערמונים – מסעדת אדמונד
מרק קרם ערמונים – מסעדת אדמונד – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת המיטב ממסעדות ישראל – מסע קולינארי.
מרק קרם ערמונים – מסעדת אדמונד
מרק קרם ערמונים – מסעדת אדמונד
  סוג המנה  מרק, מרקים	
  סוג המטבח  מטבח צרפתי	
  תגיות  מסעדת ארמונד, מרק ערמונים, ערמונים	
  זמן הכנה 30 minutes
  זמן בישול 40 minutes
  זמן הכנה כולל 1 hour 10 minutes
  מנות 6 
  קלוריות 306 kcal
  מחבר Gentleman Club
חומרים
- 1 כף עלי טימין.
- 50 גרם חמאה.
- 2 גזרים קלופים ופרוסים.
- 1 צל קצוץ.
- 2 גבעולי סלרי פרוסים.
- 1 כרישה פרוסה.
- 100 גרם חזה אווז מעושן (משובח בבקשה – זה יעשה את ההבדל). חתוך לקוביות קטנות.
- 1½ כפות רסק עגבניות.
- 1 חבילת ערמונים קלופים בואקום (כ 250 גר').
- 1 ליטר מרק עוף צח.
- 375 מ"ל שמנת מתוקה.
- מלח ופלפל שחור.
אופן ההכנה
- מטגנים את קוביות חזה האווז במחבת יבשה עד שהן פריכות. 
- מאדים בחמאה את הגזר, הבצל, הסלרי והכרישה כ-5 דקות. מוסיפים את חזה האווז, רסק העגבניות והערמונים (לשמור שני ערמונים בצד) וממשיכים לאדות עוד כדקה. 
- מוסיפים את מרק העוף, ממליחים ומפלפלים ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל עוד כחצי שעה. 
- מרסקים למחית חלקה מאוד (המהדרין מסננים) מוסיפים את השמנת, מביאים לסף רתיחה, מתקנים תיבול. 
- מגישים עם ערמונים קצוצים מעל (אלו ששמרנו מקודם). 



