מוס חלבה – מסעדת התרווד הורוד

מוס חלבה – מסעדת התרווד הורוד

מנת המוס החלבה שלי היא הומאז למנת פרפה החלבה האגדית שהוגשה במסעדתו של השף צחי בוקשטטר - התרווד הורוד.

מוס אוורירי ומתוק של חלבה

מוס אוורירי ומתוק של חלבה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת המיטב ממסעדות ישראל – מסע קולינארי.

מוס חלבה – מסעדת התרווד הורוד

מוס חלבה – מסעדת התרווד הורוד

סוג המנה מנות אחרונות, קינוח
סוג המטבח מטבח ארץ ישראלי
תגיות מוס חלווה
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 30 minutes
הקפאה: 8 hours
זמן הכנה כולל 9 hours
מנות 6
קלוריות 444 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 200 מ"ל שמנת מתוקה.
  • 6 כפות סוכר.
  • 6 חלמונים.
  • 2 כפות אמרטו (או כל ליקר שקדים).
  • 150 גרם חלווה מפוררת.
  • תותים לעיטור.

אופן ההכנה

  1. מקציפים שמנת מתוקה לקצף יציב ומקררים.

  2. מכינים סירופ מהסוכר והמים. מצננים.

  3. שמים את הסירופ בבן מארי. מוסיפים חלמונים וליקר וטורפים ללא הפסקה לקבלת תערובת תפוחה.מסירים מהאש, מוסיפים חלבה וממשיכים להקציף 15 דקות עד שהתערובת מתקררת. מקפלים פנימה את השמנת המוקצפת ומעבירים לתבנית.

  4. מקפיאים 8 שעות לפחות. שעה לפני ההגשה מעבירים למקרר.


Related Posts

סמיפרדו פיסטוק וחלבה

סמיפרדו פיסטוק וחלבה

פרוש המילה סמיפרדו באיטלקית הוא חצי קר. השם מתייחס לקבוצה של קינוחים קפואים מביצים ושמנת שנעשים ללא שימוש במכונת גלידה. סמיפרדו פיסטוק וחלבה המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה קייצית. סמיפרדו – באיטלקית פירושו הוא חצי קר. וזה בדיוק מתאר את המנה. מדובר במעין גלידה שעשויה […]

מוס שוקולד קטיפתי בכיפות אישיות

מוס שוקולד קטיפתי בכיפות אישיות

איזה פינוק זה לסיים ארוחה עם קינוח של מוס צונן, מתוק ועשיר בטעמי שוקולד. מוס שוקולד קטיפתי בכיפות אישיות מוס שוקולד קטיפתי בכיפות אישיות – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה יוונית. מוס שוקולד קטיפתי בכיפות אישיות חזרה לרשימת המתכונים



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון