אחת התוספות האהובות עלי במנת פלאפל ללא ספק היא כרוב כבוש.
כרוב כבוש
כרוב כבוש – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת רומנית.
כרוב כבוש
כרוב כבוש
  סוג המנה  מנות פתיחה, סלטים	
  סוג המטבח  כרוב כבוש	
  תגיות  חמוצים, כבישה, כרוב, כרוב כבוש	
  זמן הכנה 10 minutes
  תסיסה: 4 days
  זמן הכנה כולל 4 days 10 minutes
  מנות 6 
  קלוריות 32 kcal
  מחבר Gentleman Club
חומרים
- 1 כרוב מגורר בפומפיה.
- 1 גזר אחד מגורר דק.
- מלח.
- קצח.
אופן ההכנה
- מוסיפים לכרוב המגורר מעט מלח ולשים מס' שניות עד להתרככות מעטה של הכרוב. 
- מכניסים לכלי מזכוכית ומוסיפים את הכרוב ותערובת מים עם מלח ביחס של 1 כפית מלח לכוס מים. מוסיפים מעט קצח ומניחים בחוץ ליד חלון לתסיסה של 4-3 ימים בהתאם לטמפ' בבית. לאחר מכן מכניסים למקרר. 



