אחת התוספות האהובות עלי במנת פלאפל ללא ספק היא כרוב כבוש.
כרוב כבוש
כרוב כבוש – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת רומנית.
כרוב כבוש
כרוב כבוש
סוג המנה מנות פתיחה, סלטים
סוג המטבח כרוב כבוש
תגיות חמוצים, כבישה, כרוב, כרוב כבוש
זמן הכנה 10 minutes
תסיסה: 4 days
זמן הכנה כולל 4 days 10 minutes
מנות 6
קלוריות 32 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
- 1 כרוב מגורר בפומפיה.
- 1 גזר אחד מגורר דק.
- מלח.
- קצח.
אופן ההכנה
מוסיפים לכרוב המגורר מעט מלח ולשים מס' שניות עד להתרככות מעטה של הכרוב.
מכניסים לכלי מזכוכית ומוסיפים את הכרוב ותערובת מים עם מלח ביחס של 1 כפית מלח לכוס מים. מוסיפים מעט קצח ומניחים בחוץ ליד חלון לתסיסה של 4-3 ימים בהתאם לטמפ' בבית. לאחר מכן מכניסים למקרר.