טיגוניות אורז פריכות המוגשות עם סלסלת מנגו וצ'ילי.
טיגונית אורז בצ'ילי וזעטר בסלסת מנגו
טיגונית אורז בצ'ילי וזעטר בסלסת מנגו – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת אורז עולמי.
טיגונית אורז בצ'ילי וזעטר בסלסת מנגו
טיגונית אורז בצ'ילי וזעטר בסלסת מנגו
סוג המנה מנה ראשונה, מנת פתיחה, מתאבנים
סוג המטבח מטבח אסייתי
תגיות טיגונית אורז, סלסת מנגו, קציצת אורז
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן הכנה כולל 50 minutes
מנות 6
קלוריות 256 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
לאורז:
- 2 כוסות אורז מגוון ( לבן, בר ,אדום) מבושל.
- 2 כפות זעטר.
- 1 כף צ'ילי.
- 1 ביצה.
- קמח אורז.
לסלסה:
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף ג'ינג'ר קצוץ.
- 1 מנגו בשל
- 2 כפות ליקר אבסינט.
אופן ההכנה
מערבבים את האורז עם הביצה וקמח האורז. יוצרים לביבות שטוחות ומטגנים.
שמים בסיר קטן את כל חומרי הסלסה ומבשלים עד להיווצרות עיסה דביקה.