בארמון הטופוקאפי האימם כבר התעלף. הוא אכל עלי גפן ממולאים עד שממש התעייף. הוא עצם את העיניים ובמקום לספור כבשים הוא חלם על טלה - בקרם של חצילים.
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
המטבח הטורקי הוא אחד מן המטבחים האהובים עלי. מטבח תוסס שמשתמש בחומרי גלם שאני מאוד אוהב.
תפריט הארוחה
- אפרטיף ערק אל נמרוד.
- לחמג'ון.
- מרק יוגורט וגריסי פנינה.
- חצילים מטוגנים במילוי גבינות.
- עוף באגוזים מאזור סירקה.
- עלי גפן ממולאים.
- האימם התעלף.
- צדפות ממולאות.
- בורקס פילו במילוי מנגולד.
- ארטישוק ירושלמי בשמן זית.
- טלה מבושל בעגבניות מוגש על קרם חציל.
- אינטרפטציה אישית על סחלב.
היינות שהוגשו בארוחה
- ערק אל נמרוד.
- Hardys – Chardonnay 2008.
- Tulip – Mostly Frank 2007.