תפוחי אדמה הם ממזונות היסוד הפשוטים שיש. אבל עם הרבה תשומת לב והקפדה הם יכולים לשמש כחומר גלם נפלא לארוחת גורמה.
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
חיפשתי להפתיע ולהראות שניתן ליצור ארוחת גורמה תוך שימוש בחומר גלם אחד מאוד בסיסי.
תפריט הארוחה
- קרוקנטי תפוחי אדמה ברוטב יוגורט במילוי גבינות וזיתים.
- שרימפס עטופים בתפוחי אדמה ברוטב מיונז זעפרן ורוי פלפלים.
- מרק אספרגוס ותפוחי אדמה עם כוסברה.
- בליני תפוחי אדמה עם גרבלקס וגבינת שמנת
- פאי רועים ברוטב פטריות עם סלט ירוק וגבינות.
- ניוקי בציר לשון ואוסובוקו.
- קרפ תפוחי אדמה ממולא חלבה ודבש ברוטב ליקר ומיץ תפוזים.