מתוך כל הטעמים ישנו טעם אחד שפחות זוכה להתייחסות והוא הטעם המר. האח הפחות מפורסם של משפחת הטעמים זוכה אצלי לכבוד הראוי לו ומקבל ארוחה שלמה לכבודו.
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
הרעיון לעשות ארוחה שלמה סביב הנושא של הטעם המר תפס אותי במהירות. מצאתי לי כר נרחב לניסויים קולינארים בסגנון שאני פחות מכיר או עוסק בו בבישול ביום יומי שלי. זו הייתה עבורי הזדמנות נפלאה לאפשר לחברי להכיר את הטעם המר יותר לעומק.
היינות שהוגשו בארוחה
- Poliziano Rosso Di Montepulciano 2012.
- Catena Malbec 2012.
- MJ – Lepetit Pas 2012.
- Artazuri Blanco 2013