אנחנו אוכלים המון אוכל לאורך השנה אבל לפעמים ישנם מנות שפשוט קשה לשכוח. אלו המנות שאני הכי אוהב.






הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
רציתי לשתף את חברי במנות שאהבתי לאכול ולבשל במהלך השנה האחרונה.
תפריט הארוחה
- פיסאלדייר – התשובה של פרובנס לפיצה.
- טרטר טונה – היישר מוונציה לשולחן הג'נטלמנים.
- מרק עגבניות מחוץ לאזור הנוחות.
- ארטישוק בלימון ודבש.
- פסטיה של ים – אם תקשיבו תשמעו את הגלים.
- סירות חצילים עמוסות בבשר, בשמל וקשקבל – שטות בים של פירה תפ"א וארטישוק ירושלמי.
- בפלה עם שוקולד וחלבה, מוס מסקרפונה בטעם תפוז ודובדבני אמרונה.