חבל נורמנדי, הצמוד לחבל בריטאן, משופע בחופים יפים עירות ציוריות וכפרים קטנים. חבל נורמנדי שופע במאכלי ים, בשר וסיידר תפוחים המוכר בשם קלבדוס.



הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
לאחרונה חזרתי מטיול בנורמנדי. מה יותר טוב מלהעלות זכרונות יחדיו עם חברי המועדון.
תפריט הארוחה
- ברוסקטה פטריות ופרשוטו.
- פטה כפרי.
- גספאצ'ו.
- מרק כרובית ותפוחי עץ.
- זר סלט – עשבי תיבול.
- פאי דגים בחלב אימו ובסיידיר אביו.
- צלי טלה על פטוציני בכמהין ואנדיב צלוי.
- כדור גבינות עיזים.
- פאי תפוחים ופירות יער.
היינות שהוגשו בארוחה
- Chateau Michel – Gewurztraminer 2004.
- Louis Jadot – Volnay – Clos De La Barre.
- Miles Winery – Cabernet Sauvignon – 2002.