לוקחים קצת מפה וקצת משם, משתמשים בניסיון שנצבר לאורך השנים והנה יש לנו התחלה של ארוחה...
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
החלטתי להגיש ארוחה המבוססת על אוסף מנות שאספתי במהלך השנים האחרונות.
תפריט הארוחה
- קוקטייל רוזטה.
- קרפצ'ו בקר קוריאני.
- ריקוטה אפויה ברוטב ארבע עגבניות.
- מרק שרימפס מיובש דלעת וחלב קוקוס.
- קרפצ'ו סלמון בלימון בזיליקום ושמן זית.
- ביף וולינגטון.
- המרקיז דה מסקרפונה.
היינות והבירה שהוגשו בארוחה
- Ramat-Arad – Merlot 1993.
- Freisa De-Asti- 1999.
- Cru des Arroucats – sait croix-du-mont 1994.
- Chatoineuf du Pape – Reserve des Cordinaue 1993.
- Dessert wine – Emek-Ella 1999.