כשחושבים על אוכל רוסי עולה בראש תמונה של אוכל קר ומנוכר, שמן ועם הרבה וודקה. אז זהו שלא. המטבח הרוסי מציע שפע של מנות מיוחדות ומרתקות וכמובן הרבה וודקה.
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
השותף שלי בעסקים הוא רוסי. בזכותו למדתי להכיר את המטבח הרוסי והחלטתי לחלוק את הידע עם חברי למועדון.
תפריט הארוחה
- נקניקים רוסיים אקזוטיים עם קבעס טרי.
- קוויאר שחור ואדום מוגשים על בליני כוסמת וקרם פרש.
- סלט אוליבייה על בסיס בשר סרטנים מוגש עם טייגר שרימפס.
- בורשט קר.
- מרק סולנקה.
- פלמיני בשר אווז מוגש עם בצל מטוגן.
- סורבה וודקה פירות יער צף בוודקה אוכמניות.
- עוגת שכבות דבש.
היינות שהוגשו בארוחה
- שמפניה Brut – Charles de Cazanova.
- Langhe DOC Aneis Cordero di Montezemolo 2016.
- Pinot Grigio La Tunnela 2016.
- Bila-Haut Occultum Lapidem 2014