ארוחה חלבית שמבוססת רק על מרכיבים חלביים נשמעת כמו משימה לא פשוטה לתכנון. הקושי אינו נובע מן העובדה שלא משתמשים בבשר אלא בגלל השפע הרב של האפשרויות שמציעים מוצרי החלב...
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
במהלך השבוע מרבית התזונה שלי היא חלבית. גבינות, ירקות ולפעמים דגים. לכן החלטתי להשתמש במרכיבים האלו בארוחה שלי.
היינות שהוגשו בארוחה
- Hoya De Cadenas – Tempranillo 2002.
- Suavignon Blanc – Tishbi Estate 2005.
- Parallele 45 – Cotes du Rhone.
- תבור אדמה – מרלו גיר 2005.
- Johnatan Tishbi – Special Edittion (Bottle 3956/8000)- Chardonnay 2005.
- Saslove – Jasmine Dessert 2004 – 2005.