לשפה האיטלקית יש קצב ודינמיקה מיוחדים. בשבילי איטלקית זה כמו מוזיקה. אני יכול להקשיב לאיטלקים מדברים במשך שעות...








הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
אני כל כך אוהב את איטליה שאני מוכן לבשל אוכל איטלקי כל היום. לכן הלכתי על ארוחה איטלקית.
תפריט הארוחה
- ברוסקטה פרשוטו.
- גלילות חציל ממולאות בצנוברים.
- גספאצ'ו.
- טרטר טונה.
- פטוצ'יני עם ראגו טלה.
- סטייק סינטה עם רוטב יין דבש ובלסמי עם פירה גורגונזולה.
- עוגת שוקולד חמה עם גלידת אספרסו.
היינות שהוגשו בארוחה
- Chateau Michel – Gewurztraminer 2004.
- Louis Jadot – Volnay – Clos De La Barre.
- Miles Winery – Cabernet Sauvignon – 2002.