האינסטגרם הוא כלי נפלא למציאת השראה קולינארית. מליוני תמונות מגרות של מאכלים שונים ומשונים.










הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
כל שף שואב את ההשראה שלו ממקור אחר. אחד מבית אמא, אחד מסביבתו הגאוגרפית וכדומה. הפעם החלטתי ללכת על ארוחה המבוססת על תמונות של מנות שראיתי באינסטגרם.
תפריט הארוחה
- קוקטייל מרענן של אבטיח ומלפפון.
- כפיות של ביף טרטר עם קרם חלמון שלווים.
- סשימי אינטיאס בגספאצ'ו של ענבים, יוגרט עיזים, אפרול וג'ין. מוגש עם סלט כוסברה ובצל.
- מרק שומר קר עם שבבי ביקון וערמונים.
- קערת בשר וירקות באידוי ארוך.
- סורבה תה ירוק.
- פילה בקר עם פירה חזרת, ירקות שורש ומוס גבינת עיזים.
- קרוק-אמבוש.
היינות שהוגשו בארוחה
- בירה Duval.
- Coteaux Bourguignons – 2016 – Joseph Drouhin
- Chateau Cavalier – Rose