Go Back
הדפס

סלט תרד מעושן עם גבינת פטה פקאנים מסוכרים וחמוציות

סלט תרד מעושן עם גבינת פטה פקאנים מסוכרים וחמוציות

סוג המנה מנת פתיחה, סלטים, תוספת
סוג המטבח מטבח מודרני
תגיות גבינת פטה, חמוציות, פטה, פקאן סיני, תרד
זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 5 minutes
עישון 3 minutes
מנות 6
קלוריות 138 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 1 חבילה תרד טרי
  • 250 גרם גבינת פטה
  • ½ כוס פקאן סיני
  • ½ כוס חמוציות טבעיות
  • ¼ כוס שמן זית איכותי
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • ½ כפית מלח
  • שבבי עץ תפוח לאקדח העישון

אופן ההכנה

  1. שוטפים את התרד ומיבשים במייבש חסה.

    אם אין מייבש חסה אפשר לשים עת העלים במגבת ולסובב את המגבת במהירות מעל הראש הצנטרפוגה תייבש את העלים.

  2. שמים את העלים בכלי ייעודי לעישון או כל כלי שאפשר לאטום.

    סלט-תרד-עישון-התרד
  3. מטעינים את אקדח העישון בשבבי עץ תפוח ומפעילים.

    מזרימים עשן אל הכלי עם התרד. נותנים לתרד לעמוד שלוש דקות.

    עישון-סלט-התרד
  4. מעבירים את התרד לקערה. מערבבים את התרד עם שמן הזית, החומץ, הפקאנים, החמוציות והמלח.

  5. מעבירים את הסלט לצלחות הגשה ומסדרים פרוסות של גבינת הפטה על ערמת התרד.