Go Back
הדפס
סיגרים מתוקים

סיגרים מתוקים

סיגרים מתוקים

סוג המנה קינוחים
סוג המטבח מטבח מרוקאי
תגיות סיגרים, סיגרים מתוקים
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 35 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 5 minutes
מנות 6
קלוריות 305 kcal

חומרים

לסיגרים:

  • 20 עלי ווארקה.
  • ½ כוס ריבת ענבים.
  • ½ כוס שקדים קצוצים.
  • ½ כוס אגוזים קצוצים.

לסירופ:

  • 1 ק"ג סוכר.
  • 1 לימון פרוס על קליפתו.
  • 2 כוסות מים.

אופן ההכנה

מכינים את הסירופ:

  1. מביאים לרתיחה את חומרי הסירופ ומבשלים על אש קטנה עד שנהפך לסירופ בהיר.

מכינים את הסיגרים:

  1. מערבבים את חומרי המילוי לסיגרים.

  2. חותכים כל עלה לחצי.

  3. מניחים ככפית מילוי על חצי עלה, מגלגלים בצורת מעטפה לסיגר הדוק.

  4. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק.

  5. טובלים את הסיגרים בסירופ ומגישים פושר.