Go Back
הדפס
מרק פאלאק פאנייר - תרד כוסברה וקארי

מרק פאלאק פאנייר - תרד כוסברה וקארי

מרק פאלאק פאנייר - תרד כוסברה וקארי

סוג המנה מרקים
סוג המטבח מטבח הודי
תגיות טארט עלי תרד, כוסברה, פלאק פאנייר, פרגיות בקארי
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן הכנה כולל 50 minutes
מנות 6
קלוריות 223 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 100 גרם חמאה
  • 1 חבילה עלי תרד טריים.
  • 1 שן שום.
  • 2 כפות קארי.
  • חבילת עלי כוסברה טריים קצוצים גס.
  • ציר ירקות.
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה.
  • 3 כדורי גבינת פאניר הודית (או חלומי).

אופן ההכנה

  1. מאדים את התרד, החמאה, השום והמלח עד שהתרד רך והתאדו הנוזלים שהפריש. מוסיפים את עלי הכוסברה ומכסים בציר ירקות.

  2. מוסיפים את הקארי והפלפל השחור ומבשלים עד שעלי הכוסברה מתרככים ומורידים מן האש.

  3. מוסיפים את השמנת ומרסקים למחית אחידה.

  4. לסיום מעבירים את המרק דרך מסננת דקה.

אופן הגשה:

  1. מחממים את המרק לטמפרטורה של 80 מעלות וזורקים פנימה את שלושת כדורי הגבינה ומגישים.