תאנים ממולאות - מסעדת אקליפטוס
חורצים את צידן התחתון של התאנים ומרוקנים מתוכן. אם משתמשים בדבלים – יש לוודא כי אלו יהיו דבלים רכות וגדולות ככל האפשר. בבסיס הדבלה יש מין חור קטן שאותו יש הרחיב בעזרת קצה להב סכין, להחדיר זרת ובסבלנות ליצור חלל בתוך הדבלה.
מחממים שמן זית, מזהיבים את הבצל הקצוץ, מוסיפים את הבשר והתבלינים ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו. מצננים.
ממלאים את התאנים.
ממיסים את התמרהינדי במים, מוסיפים מים, סוכר חום ודבלים קצוצות, מביאים לרתיחה וממתיקים לפי הטעם - לשים לב התמרהינדי מאוד חמוץ. מוסיפים את התבלינים.
מוסיפים את התאנים הממולאות לרוטב בשכבה אחת צפופה. מבשלים 10 דקות. מגישים עם הרוטב.