שרימפס קוקטייל
חולטים את השרימפס במים רותחים עד שהשרימפס משנה את צבעו ועוד דקה נוספת. מעבירים לקערה עם מי קרח לעצירת הבישול.
שמים בבלנדר את חלבון הביצה, החרדל ומיץ הלימון. טורפים ומוסיפים את השמן לאט לאט עד להיווצרות מיונז. מוסיפים את שאר חומרי הרוטב עד לאיחוד של הרוטב. טועמים ומתקנים טיבול.
בתחתית קערה מניחים מצע של חסה.
בעזרת כף פריזאית (פריזיאן) מכדררים כדורים יפים מן האבוקדו. טובלים כל כדור במיץ לימון על מנת למנוע השחרה ושמים 3 כדורים (לכל מנה) על מצע החסה.
תולים או מניחים את השרימפסים (5 לכל מנה) על שולי קערת ההגשה.
יוצקים כף רוטב על כדורי האבוקדו והחסה.