שרימפס במעטפת תפוח אדמה על רוי ומיונז זעפרן
טוחנים במעבד מזון את תפוח האדמה, הפלפל הקלוי, השום והבצל הסגול ומוזגים תוך כדי טחינה את שני השמנים. לסיום מתבלים במלח ובפלפל.
משרים את חוטי הזעפרן במים החמים מספר דקות ומניחים להצטנן.
בקערה טורפים חלמונים, חרדל ומיץ לימון. מוזגים פנימה את שמן תירס בזרם דק תוך כדי טריפה, עד שנוצר מיונז סמיך. מדללים את המיונז עם מי הזעפרן עד לסמיכות רצויה.
בעזרת קולפן היוצר ז'וליינים (ניתן לרכוש בכל חנות כלי בית) קולפים את תפוח האדמה לרצועות ארוכות ועוטפים בהן את השרימפס. מחזקים בקיסם במידת הצורך ומטגנים בשמן עמוק עד לצבע שחום.
מסדרים בצלחת מעט מהרוי, מניחים את השרימפס העטופים ויוצקים מעל מיונז זעפרן.