Go Back
הדפס
שניצלוני קממבר וריבת תות

שניצלוני קממבר וריבת תות

שניצלוני קממבר וריבת תות

סוג המנה מנה ראשונה, מנות פתיחה
סוג המטבח מטבח צרפתי
תגיות גבינת קממבר אפויה, שניצל, שניצל קממבר
זמן הכנה 45 minutes
זמן בישול 20 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 5 minutes
מנות 6
קלוריות 330 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 400 גרם גבינת קממבר משובחת.
  • פרורי לחם צבעוניים.
  • ריבת תות.
  • חלמון.
  • שמן קנולה לטיגון.

אופן ההכנה

  1. פורסים את הגבינה לאצבעות עבות. טובלים כל אצבע בחלמון ולאחר מכן בפירורי הלחם. חוזרים על הפעולה פעמיים. מטגנים במחבת חמה עם שמן קנולה עד להתרככות.

  2. לאחר כמה דקות בהן הגבינה התקררה והתמצקה מוסיפים כף ריבת תות.