שוק טלה בעשבי תיבול
מחממים תנור ל- 220 מעלות צלזיוס.
מערבבים בקערה את פירורי הלחם, השום, הפטרוזיליה, הרוזמרין, הטימין, המלח והפלפל.
שמים בתבנית אפיה גדולה את השוק, מורחים אותה בשמן זית ולאחר מכן בחרדל ומניחים מסביבה את ראשי השום החצויים.
יוצקים את יתרת השמן לתבנית ועל ראשי השום. מצפים את השוק בעשבי התיבול ומחדירים חלק משיני השום לתוך הבשר.
מהדקים את הציפוי אל השוק (ניתן להכניס את השוק לרשת ששומרת על הצמדות עשבי התיבול לשוק). צולים את השוק 20 דקות, מנמיכים את החום ל 180 מעלות וצולים כ- 20 עד 30 דקות.
פורסים לעובי של חצי סמ' ומגישים עם הנוזלים שהצטברו בתחתית התבנית.