רביולי שרימפס בקרם פלפלים - מסעדת ג'ויה
מזהיבים בצל בשמן זית, מוסיפים פלפלים ומאדים, מוסיפים ציר ומבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך וטוחנים.
מחממים שמן זית. מוסיפים שרימפס ומקפיצים עד שהם נהיים ורדרדים. מתבלים במלח, מוסיפים פטרוזיליה ומקררים. שומרים בצד מספר שרימפס שלמים להגשה. קוצצים דק את השרימפסים, מוסיפים את גבינת המסקרפונה ושתי כפות קרם הפלפלים. מערבבים ומתקנים תיבול.
מכינים את הרביולי – כל רביולי יש למלא בכפית מלית.
מבשלים במי מלח כ- 3 דקות מניחים בכל צלחת שרימפס, קרם פלפלים ומערבבים פנימה את הרביולי.