קרוסטיני גבינת צאן מנוקדת בנענע ולימון
מרחו בנדיבות את פרוסות הלחם בחמאה משני הצדדים. קלו את פרוסות הלחם בתנור שחומם ל- 180 מעלות, לקבלת צנים פריך. הסירו את הקרום הקשה מסביב לכל פרוסה ופרסו כל פרוסה ל-3 אצבעות.
פרסו את גבינת הפטה לאצבעות (בגודל שמתאים לאצבעות הלחם). קצצו דק מאד את גרידת הלימון ואת עלי הנענע וערבבו לתערובת אחת. גלגלו כל אצבע גבינה בתערובת הגרידה והנענע לקבלת אצבע גבינה מנוקדת. הניחו כל אצבע מנוקדת על אצבע של לחם וסדרו האצבעות בכלי הגשה.