Go Back
הדפס
קרוסטיני גבינת צאן מנוקדת בנענע ולימון

קרוסטיני גבינת צאן מנוקדת בנענע ולימון

קרוסטיני גבינת צאן מנוקדת בנענע ולימון

סוג המנה מנות פתיחה, מתאבן
סוג המטבח מטבח ארץ ישראלי, מטבח ים תיכוני
תגיות קרוסטיני, קרוסטיני גבינת צאן
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 5 minutes
זמן הכנה כולל 25 minutes
מנות 6
קלוריות 156 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 10 פרוסות לחם שיפון.
  • 50 גרם חמאה.
  • 500 גרם גבינת פטה צאן משובחת.
  • גרידת קליפת לימון משני לימונים.

אופן ההכנה

  1. מרחו בנדיבות את פרוסות הלחם בחמאה משני הצדדים. קלו את פרוסות הלחם בתנור שחומם ל- 180 מעלות, לקבלת צנים פריך. הסירו את הקרום הקשה מסביב לכל פרוסה ופרסו כל פרוסה ל-3 אצבעות.

  2. פרסו את גבינת הפטה לאצבעות (בגודל שמתאים לאצבעות הלחם). קצצו דק מאד את גרידת הלימון ואת עלי הנענע וערבבו לתערובת אחת. גלגלו כל אצבע גבינה בתערובת הגרידה והנענע לקבלת אצבע גבינה מנוקדת. הניחו כל אצבע מנוקדת על אצבע של לחם וסדרו האצבעות בכלי הגשה.