קציצות פרגית ובטטה ברוטב בוטנים
מחממים תנור ל-220 מעלות. מניחים את פרוסות הבטטה בתבנית, מתבלים בשמן זית, תימין ומלח גס. צולים בתנור כ-30 דקות.
מצננים ומועכים למחית.
מערבבים את הפרגית עם הבטטה, הג'ינג'ר, חמאת הבוטנים, הבצל ירוק, השום, הסויה והמלח. יוצרים קציצות ומניחים במקרר לשעתיים. מערבבים את חומרי הרוטב במעבד מזון. מסננים, טועמים ומאזנים את התיבול.
מחממים שמן לטיגון במחבת ומטגנים את הקציצות עד להשחמה. מוציאים ומספיגים את עודפי השמן על נייר מגבת.
מגישים עם הרוטב ובוטנים קצוצים מעל.