קציפת תותים על בסיס גבינת מסקרפונה
שמים בקערת המיקסר את החלבונים ורסק התותים. (שומרים בצד חצי כוס מהרסק). מתחילים להקציף במהירות בינונית כשתי דקות. מגבירים את המהירות ומקציפים עוד שתי דקות נוספות. מוסיפים את הסוכר בהדרגה, בזרם איטי אל קערת המיקסר וממשיכים להקציף עוד כמה דקות עד שמתרומם ענן קצף ורוד.
מערבבים את המסקרפונה עם אבקת הסוכר, קליפת הלימון ותמצית הוניל.
שמים בתחתית כוס יין רחבה את קרם המסקרפונה, עליו את התותים המושרים ומעל הכל את הקצף הורוד.