Go Back
הדפס
קציפת תותים על בסיס גבינת מסקרפונה

קציפת תותים על בסיס גבינת מסקרפונה

קציפת תותים על בסיס גבינת מסקרפונה

סוג המנה קינוחים
סוג המטבח מטבח איטלקי
תגיות קציפת תותים
זמן הכנה 15 minutes
זמן בישול 4 minutes
זמן הכנה כולל 19 minutes
מנות 6
קלוריות 306 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 5 חלבונים.
  • 2 כוסות רסק תותים.
  • 1 כוס סוכר.
  • 3 כפות ליקר תפוזים.
  • 1 כף גרידת לימון מגוררת.

לקרם המסקרפונה:

  • 500 גרם  מסקרפונה.
  • 3 כפות אבקת סוכר.
  • קליפת לימון מגוררת.
  • 2 כפיות תמצית וניל.

לתותים המושרים:

  • 1 סלסלת תותים חצויים לאורכם מושרים בליקר תפוזים וסוכר.

אופן ההכנה

  1. שמים בקערת המיקסר את החלבונים ורסק התותים. (שומרים בצד חצי כוס מהרסק). מתחילים להקציף במהירות בינונית כשתי דקות. מגבירים את המהירות ומקציפים עוד שתי דקות נוספות. מוסיפים את הסוכר בהדרגה, בזרם איטי אל קערת המיקסר וממשיכים להקציף עוד כמה דקות עד שמתרומם ענן קצף ורוד.

  2. מערבבים את המסקרפונה עם אבקת הסוכר, קליפת הלימון ותמצית הוניל.

  3. שמים בתחתית כוס יין רחבה את קרם המסקרפונה, עליו את התותים המושרים ומעל הכל את הקצף הורוד.