צ'ורוס עם רוטב שוקולד
שמים מים, שמן ומלח בסיר בישול ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת גוש.
לקרר בצד למשך כ- 10 דקות (הקירור נועד כדי שהביצים לא תתבשלנה כשמוסיפים אותן בשלב הבא).
להעביר את הבצק לקערה, להוסיף את הביצים הטרופות ותמצית הוניל ולערבב היטב (תחילה הבצק מתפרק אך הוא מתאחד שוב עם הערבוב). לאחר שהבצק אחיד מעבירים את המסה לתוך מזלף עם פייה משוננת.
מחממים שמן בסיר כבד.
מזלפים את הצ'ורוס לתוך השמן החם ומטגנים עד שמזהיב. מוציאים מן השמן ובוזקים מעל אבקת סוכר.
ממיסים את השוקולד במיקרו או באמצעות אמבט אדים (בן מרי) מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים היטב. שמים בקערה ומגישים עם הצ'ורוס.