מרק צ'אופינו - קדרת פירות ים
משרים את הפטריות 20 דקות במים חמימים.
בסיר מחממים שמן זית ומטגנים בו את הבצל הקצוץ.לאחר שהבצל מתרכך מוסיפים את השום ומטגנים כשתי דקות נוספות.
מוציאים את הפטריות מהמים, סוחטים אותן ושומרים את המים בצד. מוסיפים אותן לסיר.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, היין, מיץ העגבניות, ציר הדגים, כרישה, פטרוזיליה ובזיליקום ומבשלים כ 35 - 40 דקות, עד להצטמצמות הרוטב.
מוסיפים את פירות הים לרוטב ומבשלים עוד 10 דקות על אש קטנה.
ניתן להוסיף תיבול של פלפל שחור, פפריקה אדומה וצילי