פרידה לבנה "מבושלת" באריסה ירוקה
מטגנים את הפלפלים החריפים במחבת עם שכבת שמן עבה על אש בינונית. מטגנים עד שהקליפה מלבינה.מוציאים מהשמן ונותנים להתקרר. מקלפים את הפלפלים מהקליפה הדקיקה שמכסה אותם ואת הגבעול והגרגירים מבפנים. קוצצים בבלנדר את הפלפלים, המלח והלימון עד לקבלת משחה חלקה. מאכסנים במקרר עד שבועיים בצנצנת עם שכבת שמן מעל.
חותכים הדג לקוביות קטנטנות. מוסיפים את הבצלים הירוקים (שנפחם צריך להיות כנפח כמות הדג הקצוץ). מוסיפים את האריסה, השמן והמלח (בהתחשב במליחות האריסה) ואת הלימון (בהתחשב בכמות הלימון באריסה). מערבבים היטב ובעדינות.
הדג יהיה "מבושל" אחרי 3 דקות. ניתן לשמור מכוסה במקרר עד שעתיים.