פרגיות בקארי בוטנים
מטגנים את הפרגיות בסיר עם שמן חם 5 דקות להזהבה. מוסיפים בצל, תפוח אדמה וגזר ומזהיבים 5-4 דקות.
מוסיפים פלפלים, שעועית ירוקה, כרובית וג’ינג’ר ומאדים תוך כדי ערבוב עוד 10 דקות עד שהירקות מתרככים מעט.
מערבבים בקערה חמאת בוטנים, משחת קארי, חלב קוקוס, צ’ילי מתוק, שום ותבלינים.
יוצקים את הקארי לסיר עם הירקות והבשר, מביאים לסף רתיחה ומבשלים מכוסה על להבה בינונית-נמוכה כ-30 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
שמים את הקארי בקערות הגשה. מפזרים מעל את חצאי הבוטנים ומגישים.