Go Back
הדפס
פפנש

פפנש

פפנש

סוג המנה קינוח
סוג המטבח מטבח רומני
תגיות פפנש
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 6 hours
זמן הכנה כולל 6 hours 20 minutes
מנות 6
קלוריות 378 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 500 גרם גבינה כנען של תנובה.
  • 2 ביצים.
  • 2 כוסות סוכר.
  • 4 כפות סולת.
  • 4 כפות קמח.
  • מעט מלח.
  • מעט סוכר וניל.

אופן ההכנה

  1. מערבבים את הגבינה עם המלח ומפוררים אותה. מניחים במקרר למס' שעות להתקררות.

  2. מוסיפים לתערובת הגבינה את כל החומרים ומערבבים. מכניסים למקרר למספר שעות להתקררות.

  3. יוצרים עיגולים בעזרת כף ולוחצים עם הבוהן שתיווצר שקערורית במרכז כל פפנש.

  4. מרתיחים מים עם מעט מלח ומוסיפים את הפפנש בזמן הגעת המים לרתיחה.

  5. מוציאים את הפפנש כשהם עולים וצפים.