פסטה סלמון בוודקה
מועכים מעט מהסלמון לקבלת כף גדושה של מחית.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה. מוסיפים את מחית הסלמון והפלפל הגרוס ומבשלים חצי דקה. מוסיפים למחבת את הוודקה ומצמצמים אותה על אש גבוהה עד לקבלת כ- 4 כפות נוזלים.
מוסיפים את השמנת המתוקה וממשיכים לצמצם עד לקבלת שליש מהכמות. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב ובעדינות ברוטב עד שהיא נעשית חמה.
מוסיפים את הסלמון הקצוץ, פלפל גרוס וקצת וודקה. מערבים עוד כדקה. מסירים מהאש ומגישים עם גבינת הפרמז'ן המגוררת מעל.