Go Back
הדפס
פסטה סלמון בוודקה

פסטה סלמון בוודקה

פסטה סלמון בוודקה

סוג המנה מנה עיקרית, מנה שניה
סוג המטבח מטבח איטלקי
תגיות פסטה, פסטה בוודקה, פסטה סלמון
זמן הכנה 7 minutes
זמן בישול 8 minutes
זמן הכנה כולל 15 minutes
מנות 6
קלוריות 568 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 500 גרם פסטה יבשה מבושלת אל-דנטה.
  • 200 גרם סלמון מעושן קצוץ.
  • 25 גרם חמאה.
  • 1 כוסית וודקה.
  • 1 מיכל שמנת מתוקה.
  • פלפל שחור גרוס.
  • 4 כפות פרמז'ן מגורר.

אופן ההכנה

  1. מועכים מעט מהסלמון לקבלת כף גדושה של מחית.

  2. ממיסים את החמאה במחבת גדולה. מוסיפים את מחית הסלמון והפלפל הגרוס ומבשלים חצי דקה. מוסיפים למחבת את הוודקה ומצמצמים אותה על אש גבוהה עד לקבלת כ- 4 כפות נוזלים.

  3. מוסיפים את השמנת המתוקה וממשיכים לצמצם עד לקבלת שליש מהכמות. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב ובעדינות ברוטב עד שהיא נעשית חמה.

  4. מוסיפים את הסלמון הקצוץ, פלפל גרוס וקצת וודקה. מערבים עוד כדקה. מסירים מהאש ומגישים עם גבינת הפרמז'ן המגוררת מעל.