פירות הדר בקרם זביון חם
מסדריםאת פלחי פירות ההדר על צלחת חסינת אש. שומרים במקרר בזמן שמכינים את הזביון.
מרתיחים מים וסוכר בסיר קטן. במקביל מרתיחים מים בסיר גדול.
יוצקים את החלמונים לקערה. מוסיפים את סירופ הסוכר הרותח וטורפים במהירות לתערובת אחידה. מניחים את הקערה על הסיר עם המים הרותחים (מקפידים שהמים לא יגעו בקערה). מבשלים את תערובת החלמונים על אדים כחצי שעה, עד שמתקבל קרם סמיך. מערבבים מידי פעם.
מעבירים את הקרם לקערת מיקסר ומקציפים דקה אחת במהירות גבוהה, 10 דקות במהירות בינונית ו-10 דקות במהירות איטית. מוסיפים ליקר וקצפת ומקפלים בעזרת מרית, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מחממים תנור למצב גריל. מוציאים את הצלחת עם הפירות מהמקרר, ויוצקים עליהם את הזביון, מזהיבים בתנור. מפזרים מלמעלה את הסוכריות קופצות ומגישים.