Go Back
הדפס
פירות הדר בקרם זביונה חם עם סוכריות קופצות

פירות הדר בקרם זביון חם

פירות הדר בקרם זביון חם

סוג המנה קינוח
סוג המטבח מטבח איטלקי
תגיות זביון
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן הכנה כולל 50 minutes
מנות 6
קלוריות 389 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • פילטים של 5 תפוזים, 2 אשכוליות אדומות ו-1 פומלית.
  • ¾ כוס סוכר.
  • ½ כוס מים.
  • 7 חלמונים.
  • כוס שמנת מתוקה מוקצפת לקצפת רכה.
  • 1 כף גרנד מרנייר.
  • 1 שקית סוכריות קופצות בטעם תפוז.

אופן ההכנה

  1. מסדריםאת פלחי פירות ההדר על צלחת חסינת אש. שומרים במקרר בזמן שמכינים את הזביון.

  2. מרתיחים מים וסוכר בסיר קטן. במקביל מרתיחים מים בסיר גדול.

  3. יוצקים את החלמונים לקערה. מוסיפים את סירופ הסוכר הרותח וטורפים במהירות לתערובת אחידה. מניחים את הקערה על הסיר עם המים הרותחים (מקפידים שהמים לא יגעו בקערה). מבשלים את תערובת החלמונים על אדים כחצי שעה, עד שמתקבל קרם סמיך. מערבבים מידי פעם.

  4. מעבירים את הקרם לקערת מיקסר ומקציפים דקה אחת במהירות גבוהה, 10 דקות במהירות בינונית ו-10 דקות במהירות איטית. מוסיפים ליקר וקצפת ומקפלים בעזרת מרית, עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  5. מחממים תנור למצב גריל. מוציאים את הצלחת עם הפירות מהמקרר, ויוצקים עליהם את הזביון, מזהיבים בתנור. מפזרים מלמעלה את הסוכריות קופצות ומגישים.