פילה סלמון קריספי ברוטב סאקה בליווי אורז לבן
מערבבים את חומרי הרוטב בסיר ומביאים לרתיחה. מצמצמים כ 5 דקות עד להסמכה קלה.
מערבבים את חומרי הציפוי וטובלים בהם את הדג למעט החלק עם העור.
מחממים את שמן הזית במחבת ומניחים את הסלמון כשצד העור על המחבת. מטגנים כ- 3 דקות. הופכים את הדג ומטגנים כדקה נוספת.
מעבירים את הדג לתבנית מרופדת בניר אפיה. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ-4 דקות או עד שהדג מוכן.
דוחסים את האורז לקערית קטנה והופכים אותה על צלחת ההגשה כך שהאורז יקבל צורה של הכלי. מקשטים בעירית קצוצה. מניחים את הדג על הצלחת, מוסיפים רוטב ומגישים.