פילה מוסר ברוטב רימונים
לשטוף את הפילה ולנגב היטב.
לפזר מלח ופלפל משני הצדדים. לזלוף מיץ לימון משני הצדדים ולשמור להשריה במקרר למספר שעות.
מנגבים את הדגים מנוזלי ההשריה.
במחבת רחבה ממיסים את החמאה ומטגנים את הדג עד להזהבה משני הצדדים (תחילה עם העור למעלה).
מוסיפים למחבת את תרכיז הרימונים ומתקנים את התיבול עם מלח ופלפל. מביאים את הרוטב לרתיחה והפכים את הדג. מוסיפים את הברנדי ומשלהבים אותו. מוספים את השמנת ומערבבים מבלי לפגוע בפילה. ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהדג מוכן.
מוציאים את הדג וממשיכים לבשל את הרוטב עד להסמכה. בודקים שוב את התיבול ומגישים.