פילה מולית אדומה (ברבוניה) ברוטב תפוז
מערבבים את כל המרכיבים בסיר גדול ומחממים על להבה גבוהה. מביאים לרתיחה, מסירים את הקצף, מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות. מסננים את הנוזל ושומרים במקרר או בהקפאה.
מחממים במחבת את השמן והחמאה. מטגנים את השום והצילי. מוסיפים את הכרישה ומאדים עד להתרככות. מוסיפים את ציר הדגים ומצמצמים. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את מיץ התפוזים. מוסיפים את מיץ הלימון בהדרגה עד לקבלת הטעם הרצוי. מסננים את התערובת. זורקים את המוצקים. מחזירים את הרוטב לסיר ומצמצמים. לפני ההגשה מחממים מעט את הרוטב. מסירים מן האש ונותנים לרוטב להתקרר קצת וטורפים פנימה את קוביות החמאה אחת אחרי השנייה.
מחממים בסיר שמן עמוק לטיגון. מטגנים את הכרישה, בכמויות קטנות, עד להזהבה.מספיגים במגבת נייר וממליחים מיד.
מקמחים בתערובת קמח, מלח ופלפל, את הדגים. מטגנים כ 2 דקות מכל צד. מספיגים במגבת נייר.
במרכז צלחת מניחים ערמת מקלוני כרישה. מסביב לערמת הכרישה מסדרים את הדגים ויוצקים עליהם את הרוטב.