פילה לברק עם קינואה וצ'ימיצ'ורי ירוק
מכניסים את הקינואה, המים והמלח ופלפל לתוך סיר קטן. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קנטה עד להספגות כל המים בקינואה כ- 15 - 20 דקות. בודקים תיבול.
קוצצים (אפשר גם במעבד מזון רק להימנע מליצור קרם) את כל עשבי התיבול והשום. מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים לימון, מלח ופלפל. מזליפים את השמן לאט לאט לתערובת תוך כדי ערבוב במטרפה ידנית.
ממיסים את החמאה, מוסיפים פנימה את התבלינים ואבקת הסוכר ומקרמלים מעט.
מוסיפים את הקשיו, מקפיצים ומעבירים לתבנית אפייה רחבה. אופים בטמפ' של 150-160 מעלות עד לייבוש.
טוחנים יחד את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת רוטב חלק.
מתבלים את הדג במלח ופלפל גרוס. מחממים היטב מחבת ברזל עם מעט שמן וצורבים את הדג כשהעור כלפי מטה עד שנעשה פריך. לאחר כ-4 דקות הופכים את הדג, וצורבים עוד כדקה שתיים.
מחממים את הקינואה עם הצ'ימצ'ורי והקשיו ומתבלים במלח ופלפל גרוס. עורמים על כל צלחת 2 כפות קינואה, יוצקים 2 כפות מהרוטב בצד הקינואה ועליו מניחים את נתחי הדג.