פטריות ממולאות בניחוח דרומי
מפרקים לכל פטריה את הגזע ושומרים בצד.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מאדים את הפטריות משני הצדדים עד שהן מזהיבות. מסדרים את הפטריות על נייר אפיה בתבנית. מיבשים את הנוזלים שהצטברו בפטריות עם מגבת נייר. מתבלים במלח ופלפל. מחממים תנור ל- 190 מעלות.
קוצצים את גזעי הפטריות ששמרנו. סוחטים אותם ביד להיפטר מנוזלים ומאדים אותם בחמאה יחד עם השאלוטס הקצוצים במחבת על אש נמוכה כ- 4 - 5 דקות. מוסיפים את הקמח ומערבבים למשך דקה. מוסיפים את השמנת ומבשלים עד השהתערובת מסמיכה.
מוסיפים את ה-Southern Comfort, הפטרוזיליה הקצוצה, ההאם והפקאנים. מערבבים היטב ומבשלים למשך דקה. מתבלים במלח ופלפל.
ממלאים כל פטריה בתערובת ומפזרים מעל גבינת הפרמז'ן. אופים בתנור כ- 15 דקות. מקשטים בעלי הפטרוזיליה ומגישים.