Go Back
הדפס
פטריות ממולאות בניחוח דרומי

פטריות ממולאות בניחוח דרומי

פטריות ממולאות בניחוח דרומי

סוג המנה מנה ראשונה, מתאבנים
סוג המטבח מטבח אמריקאי
תגיות סאוטרן קומפורט, פטריות, פטריות ממולאות
זמן הכנה 15 minutes
זמן בישול 35 minutes
זמן הכנה כולל 50 minutes
מנות 6
קלוריות 177 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

לפטריות:

  • 15 פטריות גדולות.
  • 2 - 3 כפות חמאה מומסת.
  • מלח ופלפל.

למילוי:

  • 2 כפות שאלוטס קצוצים דק.
  • 2 כפות חמאה.
  • 1 כף קמח.
  • ¼ כוס שמנת מתוקה 38%.
  • ¼ כוס ליקר Southern Comfort.
  • 3 כפות  פטרוזיליה קצוצה.
  • 2 כפות הם קצוץ דק.
  • 2 כפות אגוזי פקאן קצוצים דק.
  • מלח ופלפל לפי הטעם.
  • 3 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת.
  • עלי פטרוזיליה לעיטור

אופן ההכנה

הכנת הפטריות:

  1. מפרקים לכל פטריה את הגזע ושומרים בצד.

  2. ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מאדים את הפטריות משני הצדדים עד שהן מזהיבות. מסדרים את הפטריות על נייר אפיה בתבנית. מיבשים את הנוזלים שהצטברו בפטריות עם מגבת נייר. מתבלים במלח ופלפל. מחממים תנור ל- 190 מעלות.

הכנת המילוי:

  1. קוצצים את גזעי הפטריות ששמרנו. סוחטים אותם ביד להיפטר מנוזלים ומאדים אותם בחמאה יחד עם השאלוטס הקצוצים במחבת על אש נמוכה כ- 4 - 5 דקות. מוסיפים את הקמח ומערבבים למשך דקה. מוסיפים את השמנת ומבשלים עד השהתערובת מסמיכה.

  2. מוסיפים את ה-Southern Comfort, הפטרוזיליה הקצוצה, ההאם והפקאנים. מערבבים היטב ומבשלים למשך דקה. מתבלים במלח ופלפל.

  3. ממלאים כל פטריה בתערובת ומפזרים מעל גבינת הפרמז'ן. אופים בתנור כ- 15 דקות. מקשטים בעלי הפטרוזיליה ומגישים.