פטה כבד עוף בקלבדוס ורוטב דבש - מסעדת קימל
ממיסים את החמאה ומאדים את בצלים, מוסיפים את יתר חומרי הפטה (למעט השקדים הקצוצים) ומטגנים על אש גבוהה עד שהכבד מאבד את צבעו.
מסירים את עלי התיבול, מעבירים למעבד מזון ומרסקים למחית חלקה.
פורסים יריעת ניילון נצמד על תבנית פטה, על הניילון מניחים את השקדים/אגוזים ויוצקים את תערובת הפטה, משטחים, מצפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למספר שעות.
מבשלים את חומרי הרוטב בסיר קטן על להבה נמוכה כ 10 דקות. מתקנים תיבול.
מעבירים את הפטה לצלחת הגשה ומגישים עם הרוטב.