Go Back
הדפס
פאייה בשר ופירות ים

פאייה בשר ופירות ים

פאייה בשר ופירות ים

סוג המנה מנה עיקרית
סוג המטבח מטבח ספרדי
תגיות פאייה, פאייה פירות ים
זמן הכנה 25 minutes
זמן בישול 1 hour
זמן הכנה כולל 1 hour 25 minutes
מנות 6
קלוריות 344 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 250 גרם פילה חזיר מחולק לריבועים.
  • 250 גרם פילה פרגיות מחולק לריבועים.
  • 300 גרם צדפות/מולים/לנגוסטין/שרימפס לפי המצאי.
  • כוסות ציר דגים.
  • ½ כוס יין לבן.
  • 2 כוסות אורז.
  • 1 כפית כורכום.
  • 2  פלפלים חתוכים לרצועות.
  • 3 גזרים חתוכים לרצועות.
  • 4 מקלות סלרי חתוכים לרצועות.
  • 1 בצל חתוך לרצועות.
  • 2 - 3 שיני שום.
  • פלפל חריף לפי הטעם.
  • פלפל ומלח לפי טעם.

אופן ההכנה

  1. מטגנים את הירקות בכלי רחב. מוסיפים את הבצל, השום והפלפל החריף.

  2. בכלי אחר מטגנים את בשר החזיר והעוף לסגירה. מוסיפים את הבשר לירקות ומערבבים.

  3. מוסיפים אורז ומאדים עד להזהבה.

  4. מוסיפים ציר דגים ויין מכסים עד למוכנות האורז ( 15-20 דקות).

  5. מוסיפים את פירות הים לעוד 10 דקות. אם צריך מוסיפים נוזל.