עלי פילו ממולאים בכל טוב ברוטב
חולטים את עלי התרד כ- 2 דקות במים רותחים ומסננים.
מטגנים קלות את הכבדים. מטגנים את הבצל הירוק. טוחנים במעבד מזון את התרד עם עשבי התיבול וכבד עוף אחד.
חותכים את הכבדים הנותרים לקוביות, מערבבים יחד עם התרד הטחון, קוביות העוף, חזה האווז המעושן, הביצה והפיסטוקים.מתבלים את כל התערובת.
מניחים עלה פילו על משטח עבודה, ממלאים בחלק מהמלית, מקפלים למלבן. מורחים מעט בחמאה ואופים בתנור בחום של 200 מעלות צלזיוס כ- 15 דקות.
ניתן להגיש עם רוטב ציר עגל ביין אדום. ציר העגל עשוי בדומה לרוטב חזות העוף אולם אין צורך בחרדל ובשמנת ובמקום היין הלבן שמים כמות זהה של יין אדום (זהה לכמות ציר העגל).