עוגת קרמל
מערבבים במיקסר ושומרים למספר שעות במקרר. מחלקים ל 5 חלקים שווים.
מרדדים מן הבצק כמה שיותר עלים בעובי 2 - 3 מילימטר.
אופים כל עלה בתנור כ- 12 - 15 דקות.
מערבבים את הקמח והחלמונים. מוסיפים בהדרגה 2 כוסות חלב קר. מערבבים לתערובת חלקה.
בסיר אחר שמים את הסוכר. מבשלים על האש עד לקבלת קרמל חום.
מורידים מהאש ומוסיפים את התערובת. מחזירים ללהבה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרדדים כל חלק לעלה דק. מורחים על כל עלה מהתערובת ומניחים על העלה הקודם עד שיוצרים 5 שכבות.