עוגיות ג'ווריבה
במיקסר מקציפים את הסוכר והחמאה במשך 10 דקות, עד לקבלת חמאה אוורירית. מוסיפים את חלב השקדים ואת הקמח. ממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת בצק אחידה. מקררים במקרר רבע שעה. חשוב לא לקרר יאת הבצק יותר מידי. קרור יתר ימנע מן העוגיה לקבל את צורתה השטוחה.
מכינים בידים כדורים קטנים ומסדרים אותם בתבנית משומנת. מכניסים את העוגיות לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות ומיד מנמיכים את החום ל-160 מעלות.
אופים את העוגיות 10 דקות. מוציאים את העוגיות מן התנור ומניחים להן להתקרר.
מפזרים על העוגיות סוכר וניל ומגישים.
העוגיה המושלמת צריכה להיראות כאילו לא נאפתה אך עדיין להיות אפויה במרכזה.